Positivt-perspektiv.dk – Få et gratis linkbuilding link

Læsetid: 2 minutter

Positivt nyhedesmedie

Jeg har lavet hjemmesiden www.positivt-perspektiv.dk primært som et linkbuilding eksperiment.

Til at starte med, har jeg fokus på at skabe content til siden og få andre til at linke ind til den for at få hævet sidens egen DR (Domain Rating). Derfor tilbyder jeg gratis at udgive nyheder om din virksomhed/hjemmeside, hvis du linker tilbage til nyheden fra din egen hjemmeside. Se nedenfor, hvilke krav der er til indholdet.

Vil du have en artikel i Positivt Perspektiv med link til din hjemmeside?

Positivt Perspektiv er et nyt nyhedsmedie, der skriver om stort set alt. Fælles for indholdet er dog at det skal være med en positiv vinkel. Derfor skriver mediet ikke om krig, katastrofer, død, ødelæggelser eller noget i den dur. Hvis du gerne vil have en artikel udgivet på Positivt Perspektiv, så kontakt mig og så finder vi ud af det.

Hvis du vil have din historie eller hjemmesiden fremhævet, så send mig en besked. Så længe nyheden eller artiklen er positiv skal den nok blive bragt. Udover at have en positiv vinkel/budskab, er der nogle enkelte krav du skal opfylde:

Krav for et få et gratis link:

  • Positiv nyhed/artikel
  • Min. 300 ord
  • Ingen spil, vold eller sex
  • Der skal linkes til artiklen fra egen hjemmeside, når artiklen er online.

Artiklen må gerne være skrevet med AI (f.eks. ChatGPT eller Jasper). Dog skal der læses grundigt korrektur for at holde en hvis standard og sikre indholdets kvalitet. Ønsker du at få et gratis link så kontakt mig.

Indholdfortegnelse

Nyeste projekter og blog