MIT CV

Download CV (PDF)

 

Christian Brink Westergaard har i oktober 2023 deltaget som underviser i et brobygningsarrangement med ’Det kørende akademi’ på Aarhus Katedralskole. Christian blev af undertegnede ansat som studenterambassadør til denne enkeltstående opgave. 

Som et led i Erhvervsakademi Aarhus’ brobygningsplan, besøger vi hvert år gymnasier og HF-skoler i Aarhus og omegn. Her er vores studerende de vigtigste aktører, da de står for al undervisning af ungdomsuddannelsernes elever. Vores studerende bliver oftest anbefalet af deres undervisere, så vi er sikre på, at vi har fat i nogle dygtige formidlere. De studerende er ene ansvarlige for at brainstorme, udarbejde og forberede deres undervisningssession. 

Christian blev anbefalet af en underviser på uddannelsen e-handel og levede fuldt op til forventningerne. I samarbejde med studiekammeraten Emilie, forberedte Christian en undervisningssession på 2,5 time om opstart af webshop, og alt hvad det indebærer. Christian er en dygtig formidler og formåede at få de 30 elever fra Aarhus Katedralskole til at engagere sig i opgaveløsningen. 

Christians deltagelse i brobygningsarrangementet var mere end fyldestgørende, og jeg vil til hver en tid tage Christian med ud som ambassadør for Erhvervsakademi Aarhus igen. 

16/10/2023

Pernille Dieckmann

Brobygningskoordinator, Erhvervsakademi Aarhus

 

I vinteren 2022/23 fik Christian til opgave at opdatere cphculture.dk's hjemmeside. Det var en omfattende opgave, der krævede nyt design, overføring af tidligere materiale og en videreudvikling af de visioner, der ligger til grund for cphculture.dk.
Alt dettte påtog Christian sig, og han har formået at løse alle opgaver til vores fulde tilfredshed.
Han har udvist flid langt udover det forventelige, og er samtidig gået til opgaverne med godt humør, der også har smittet af på vores arbejdsglæde.

27/05/2023

Michael Søby

Chefredaktør, CPHCulture

 

Christian har været i praktik i vores salgsafdeling og har indgået i salgsteamet på lige fod med de andre sælgere i afdelingen. 

Christian har arbejdet selvstændigt med alle opgaver og har udvist stærke kompetencer på alle områder.

Han har i praktikperioden solgt til flere spændende kunder.

Christian er vellidt blandt sine kollegaer på tværs af vores afdelinger og fungerer rigtig godt socialt på arbejdspladsen.

Jeg vil til enhver tid anbefale Christian og står til rådighed for yderligere spørgsmål.

31/10/2019

Andre Rottwitt Stejlsted

Salgschef (tidl.), OnlinePlus