OpGo.dk – Design og optimering af website

Læsetid: 2 minutter

Case

OpGo har i noget tid haft en hjemmeside, der ikke længere matchede virksomhedens behov og ambitioner. Designet var forældet og upraktisk, og det var svært for besøgende at finde de nødvendige oplysninger på siden. Derudover var hjemmesiden ikke helt optimeret til mobile, hvilket gjorde den mindre brugervenlig for de besøgende, der bruger deres mobiltelefon eller tablet. Du kan se det tidligere website på videoen. 
Besøg deres nye website:

Løsning

At designe et moderne og professionelt website i overensstemmelse med virksomhedens brand. Det vil øge deres troværdighed og give et godt indtryk af deres services til de besøgende på siden. Forbedre brugeroplevelsen ved at skabe en mere logisk og intuitiv navigation og sørge for, at de vigtigste oplysninger er nemme at finde vha. tydelige CTA-knapper på hele sitet.

Eksekvering

Jeg startede med at udvikle en prototype af hjemmesiden, på et test domæne, det gav OpGo mulighed for at se, hvordan den nye hjemmeside ville fungere og se ud. Herefter snakkede vi om det nye design og jeg lavede mindre rettelser (stadig på test domænet).
Efter godkendelse af test-sitet, eksporterede jeg alt indhold, design og medier, og importerede det til deres aktive domæne. På den måde sikrede jeg, at hjemmesiden ikke var nede eller utilgængelig på noget tidspunkt.


Indholdfortegnelse

Picture of Christian Brink Westergaard

Christian Brink Westergaard

E-handels- og digital marketing-geek

Nyeste projekter og blog