Om Mig

Hvem er Christian?

Jeg er i skrivende stund 29 år og bor i Aarhus med min søde kæreste, Emma. Jeg er født og opvokset på Langeland, sammen med mine tre søskende. 

Jeg læser pt. en professionsbachelor i e-handel på Erhvervsakademi Aarhus og bliver færdig i januar 2024. 

Jeg elsker at rejse og har været i mere end 30 lande. 

Jeg har fra en tidlig alder elsket at lære nye ting. Nogle særdeles brugbare og andre knap så brugbare. Hvis jeg som barn så noget som så sejt eller imponerende ud, tænkte jeg ofte “Det skal jeg lære”. Den mentalitet har også taget med mig ind i voksenlivet. 

Mine hobbyer

Mit helt store passion var i mange år unicykling. Det som de fleste vil kalde en et-hjulet cykel. Jeg har deltaget i både DM, EM og VM (Ja det findes). At opnå en guldmedalje i disciplinen Street til EM i 2015 var kæmpe stort for mig og noget af det, som jeg er allermest stolt af. Generelt er jeg rigtig glad for ekstrem-sport og ser da også gerne de fleste X-Games discipliner. 

Jeg kan også rigtig godt lide andre sportsgrene, men vil hellere dyrke dem end at se dem på TV. Badminton og Padel er favoritterne lige nu. 

Det bliver også til en del kort- og brætspil herhjemme. Favoritterne er Whist og Poker. 

Sidst men ikke mindst så elsker jeg at lave og fixe ting selv. Jeg smider stort set aldrig noget ud, med mindre jeg har prøvet at fikse det først. Det gælder alt fra møbler til elektronik. Alt hvor jeg kan få lov til at bruge hænder, hovedet og mit værktøj. 

Jeg er særligt entusiastisk omkring

Fun facts om mig

En lille video fra en ferie til Island: